Ny direktør i Thy Erhvervsinvest

Pr. 1. juni tiltræder 34-årige Thomas Sandal stillingen som direktør i Thy Erhvervsinvest. Han tager over efter Robert Hove, som har været direktør i 4 år og været en vigtig spiller i Thy Erhvervsinvest siden selskabet blev etableret i 2016.

Thomas Sandal er ansat ved Landbo Thy og har været det de seneste 4 år, herunder de seneste 2 år som en del af ledelsen. Han har en solid økonomisk og erhvervsfaglig baggrund som blandt andet virksomhedsrådgiver i LandboThy, erhvervsrådgiver i Danske Bank og konsulent hos PWC. Han er udannet cand.merc.aud fra Aarhus Universitet i 2014.

– Thomas har en stærk økonomisk baggrund, som er vigtigt for at bestride posten som direktør i Thy Erhvervsinvest. Men mindst lige så vigtigt er det, at Thomas har den helt rette indstilling og drive til at arbejde for erhvervsudviklingen i Thy, som er kernen i Thy Erhvervsinvest. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Thomas er den helt rigtige til posten, siger bestyrelsesformand Francois Grimal.

Han fortæller også, at der, i forbindelse med direktørskiftet, er lagt op til en fordobling af arbejdstimer:

– Vi har haft nogle rigtig gode investeringscases de seneste 4-5 år, ikke mindst takket være Robert i spidsen. Det har i den grad vist Thy Erhvervsinvests berettigelse. Derfor står vi nu også over for at kunne udvikle og investere endnu mere, hvilket naturligt kræver en større arbejdsindsats.

Et godt match
Thomas Sandal glæder sig til at komme i gang og er ikke i tvivl om, at den nye rolle er den helt rigtige for ham:

– Min styrke er udvikling og det at få sat skub i nye tiltag, og det ser jeg i den grad som muligt i det, som Thy Erhvervsinvest står over for de kommende år. Jeg har fulgt Thy Erhvervsinvest tæt fra sidelinjen siden de startede og glæder mig meget til at blive en del af det, de har fået op at stå. Jeg ser utrolig meget frem til at få en stor berøringsflade med erhvervslivet i Thy og få endnu mere vækst og udvikling til at ske i området.

Stafetten gives videre
Om baggrunden for sin beslutning om at fratræde direktørposten udtaler Robert Hove:

– Jeg har valgt, at det er tid til for mig at trappe lidt ned arbejdsmæssigt. Og I takt med at Thy Erhvervsinvest nu er nået til et punkt, hvor der skal udvikles endnu mere, så giver det mening at få nye kræfter ind. Jeg synes, at Thomas er den helt rigtige til posten og til at bygge videre på det, der er blevet skabt i Thy Erhvervsinvest, siger Robert Hove.

Thy Erhvervsinvest er en lokalforankret investeringsselskab, hvis formål er at støtte op om og udvikle virksomheder i Thy og omegn. De lægger særligt vægt på at investere i og samarbejde med virksomheder, som står overfor generationsskifte eller på anden måde er med til at skabe og fastholde jobs i området.

Privat bor Thomas i Østbyen i Thisted med sin kæreste Mie og deres to børn på 3 og 6 år.

Forfatter

Related posts

Top