Ny digital gågade er i luften

For få minutter siden gik Limfjordshop.dk i luften – en digital gågade, hvor thyboer (og andet godtfolk) har mulighed for at støtte de lokale butikker i en svær tid.

Opbakningen fra medlemmerne af Thy Detailforum er stor.

Men opbakningen fra de handlende gør det ikke alene. Det er også en nødvendighed at kunderne bakker op, siger handelschef i Thy Detailforum, Michael Vendelbo:

Fremtiden afhænger af opbakningen
– Jeg kan ikke understrege vigtigheden af, at støtte lokalt, nok. Jeg ved, at folk i har hørt det før – men det har aldrig været mere sandt end nu, begynder han og fortsætter:

– Turisme og handel står bag størstedelen af det der giver byen liv. Sommerkoncerter, fødevarefestivaler, spisesteder, biograf, teater, open by nights, halloween, bylopper, torvedage og meget mere. Uden vores aktive byliv med stor variation af butikker, caféliv, foreninger, musikalske indslag med mere, så er vores by ikke spændende at besøge. Derfor vil fremtiden se helt anderledes ud, hvis ikke de (handlende, red) er her i morgen – så hjælp os med at hjælpe dig; handl lokalt – digitalt i dag, så vi sammen har en fremtid.

Artiklen fortsætter under billedet…

En spændt handelschef håber at der bliver bakket op om LimfjordShop.dk. Arkivfoto

På kun fire dage lykkedes det at bygge den nye webshop op. Det i sig selv er fantastisk, siger handelschefen:

– At kunne tilbyde, både mine medlemmer i alle 3 byer; Hurup, Hanstholm og Thisted en fælles digital platform hvor de kan sælge deres varer – både nu hvor folk holder sig væk fra byen, men også i fremtiden hvor internettet jo bliver en større og større del af vores alle sammens hverdag, er fantastisk.

Michael Vendelbo’s forventning er, at rigtig mange thyboer vil vende næsen forbi webshoppen de næste par dage:

– Det har i hvertfald fået helt ekstraordinær stor opmærksomhed, især med positive kommentarer om tiltaget på de sociale medier, slutter han.

En halv times tid før LimfjordShop.dk gik i luften havde flere end 430 personer liket side.

Kæmpe markedsføringsmuskel
Det er Radio Limfjord der står bag den nye webportal, og herfra styres alt det administrative i shoppen, herunder oprettelse af kunder og varer, fakturering, fragt og alt andet der nu følger med det at drive en webshop.

– Det betyder også, at de medvirkende butikker bliver en del af en kæmpe markedsføringsmuskel, med annoncering på vores tre radiokanaler (Radio Limfjord, Limfjord Mix og Limfjord Slager, red) samt på vores nyhedssite LimfjordUpdate.dk, har Radiochef Allan Josefsen tidligere udtalt.

Forleden lavede TV Midtvest et indslag om LimfjordShop.dk – se indslaget HER.

LÆS OGSÅ:

Ny digital gågade lanceres i Thy

 

Forfatter

Related posts

Top