Ny chef på Morsø Handelsgymnasium og HG-Handelsskolen

Lise Bech Pedersen, der siden 2012 har bestredet jobbet som afdelingschef for Morsø Handelsgymnasium og HG-Handelsskolen (begge en del af EUC Nordvest), har efter eget ønske valgt at fratræde sin stilling for i stedet helt at hellige sig undervisning.

I stedet indtræder Kenny Thomsen i stillingen. Kenny har allerede via sin nuværende funktion som kursuschef og tidligere ansættelse som underviser på hhx et indgående kendskab til uddannelsesverdenen.

Et kig ind i krystalkuglen
Som afdelingschef vil Kenny Thomsen ifølge direktør for EUC Nordvest, Hans Chr. Jeppesen få mange og meget forskellige opgaver, ikke mindst som et resultat af den nye erhvervsskolereform.

– Nogle af de vigtigste opgaver, som Kenny skal arbejde med er implementeringen af den nye erhvervsskolereform, videreudvikling af de mange og positive aktiviteter som uddannelserne allerede er i gang med på Mors – det gælder f.eks. fastholdelse af elever i uddannelse og sikre en god gennemførelsesprocent, siger Kenny Thomsen.

Herudover arbejder EUC Nordvest i øjeblikket på at udforme 4 nye strategiske hjertekamre, der skal være EUC Nordvest fremtidige strategiske grundlag. Implementeringen af disse 4 hjertekamre bliver også en vigtig opgave for den nye afdelingschef.

Udvikling og samarbejde
Kenny Thomsen har også selv allerede inden han indtræder som afdelingschef gjort sig overvejelser om sin fremtidige stilling og opgaverne, der følger med.

– Jeg glæder mig utrolig meget til at overtage efter Lise, hvis indsats over for elever, skolen, samarbejdspartnere osv. har været formidabel. Det ligger mig meget på sinde at fortsætte den positive udvikling, for jeg mener, det er vigtigt, at vi gør alt, hvad vi kan for at give vores unge mennesker et solidt fodfæste, at vi samarbejder med de lokale virksomheder for at bl.a. at sikre praktikpladser og at vi som skole selv vedvarende udvikler os, så vi har attraktive tilbud til såvel unge som ældre, der vil have en uddannelse, opkvalificeres m.m., siger Kenny Thomsen.

Kenny Thomsen er med sin kone og tre børn selv bosat på Mors og har derfor også ad den vej et godt kendskab til lokalområdet.

Han tiltræder stillingen som afdelingschef for Morsø Handelsgymnasium og HG-Handelsskolen pr. 1. aug. 2015.

Forfatter

Related posts

Top