Ny assistenttræner til Mors-Thy Håndbold

Der bliver udskiftning på trænerbænken i den kommende sæson, Mors-Thy Håndbold har nemlig indgået en to-årig aftale med Kim Worsøe, som kommer til at fungere som spillende assistenttræner.

– Vi har fået et meget positivt indtryk af Kim i den korte tid, han har været tilknyttet Mors-Thy Håndbold – både som person men også i egenskab af den rolle han har påtaget sig over for de andre spillere. Med denne løsning slår vi to fluer med ét smæk – en assistent for Jan Paulsen og en gardering for Christoffer Cichosz og Allan Toft Hansen på stregen, siger Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold.

Og træner Jan Paulsen glæder sig til samarbejdet.

– Kim er en rutineret herre, der har spillet i ligaen i mange år. Hans styrker ligger i det defensive, hvor han byder ind med sin fysik og taktiske overblik, tilmed er han en ledertype der er dygtig til lede de andre og komme med input til sine medspillere. Han vil spillemæssigt danne trio med Christoffer Cichosz og Allan Toft Hansen, således vi har tre stregspillere på den meget belastede position. Det betyder også, at Christoffer Cichosz fremadrettet får en større rolle, det samme gør Allan Toft Hansen, som her mod slutningen af sæsonen har fået en del spilleminutter og jeg ser en stor fremtid i ham, selvom han kun er 18 år, siger Jan Paulsen.

Worsøe får nøgleposition
Kim Worsøe vil således i den kommende sæson byde ind på assistenttrænerposten, som leder på og uden for banen og som spiller.

– Jeg har nu spillet i Mors-Thy Håndbold siden 1. februar, hvilket jeg absolut ikke har fortrudt. Mit indtryk af klubben er, at det er en meget professionel klub, hvor der virkelig bliver gjort meget for spillerne. Jeg er faldet meget hurtigt til både i truppen men også med folk der arbejder på kontoret, så det har været en sand fornøjelse. Jeg har haft nogle gode samtaler med Jan Paulsen omkring min nye rolle på holdet og efter kort betænkningstid, kunne jeg mærke på mig selv, at det måtte jeg simpelthen prøve at være en del af. Så jeg ser frem til flere gode og lærerige tider i Mors-Thy-trøjen og med de personer der er i og omkring klubben, siger Kim Worsøe.

Økonomien presset klubben
Udover sportslige overvejelser, ligger der også økonomiske overvejelser bag skiftet.

– Ansvarlighed omkring økonomien i klubben tvinger os til hele tiden at optimere vore omkostninger, således vi sikrer størst mulig lønsum til spillertruppen, og det er fuldstændig det som rammer os her. Jesper er helt indforstået med situationen, og bakker 100% op om løsningen med Kim Worsøe som spillende assistenttræner – det giver rigtig god mening i de økonomiske sammenhænge vi har i klubben, siger Henrik Hedegaard.

Han roser Jesper Eriksen for en stor indsats i MTH.

– Jesper kom tilbage til klubben og Jan Paulsen til indeværende sæson, som en vigtig brik i opbygningen af det nye hold og teamet omkring spillerne. Jesper har været en god støtte på og uden for banen og der er ingen tvivl om, at Jesper er en kompetent træner, og han har været en vigtig brik i det defensive arbejde, og holdets succes i forsvaret skyldes i høj grad Jespers kyndige vejledning og støtte, siger Henrik Hedegaard.

Forfatter

Related posts

Top