Ny afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel

Den 33-årige Rasmus Løgsted Pedersen er tiltrådt som afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel i Snedsted. Her afløser han Poul Kristensen, der er blevet ny landbrugskundechef i hovedkontoret.

Rasmus Løgsted Pedersen bor i Thisted sammen med Maria, der er pædagog i Lerpytter Børnehus, og parrets tre børn på seks, tre og et halvt år. Den nye afdelingsdirektør er oprindelig uddannet i Nykredit og har også arbejdet en periode som assurandør. Rasmus Løgsted Pedersen har de sidste tre år arbejdet som rådgiver i Sparekassen Vendsyssel, Snedsted, og han har senest afsluttet et kursus i Agil Projektledelse og en Masterclass i Feedback og Feedforward.

– I Sparekassen Vendsyssel lægger vi vægt på at være lokale og går dermed i den modsatte retning af andre pengeinstitutter. Vi skal ikke være fremmede for vores kunder, men altid være til at få fat i. Det foregår ikke gennem et fjernt callcenter, men ved en personlig og direkte kontakt. Vi vil være en aktiv del af Snedsted og hele området i Thy/Thisted. Kunderne skal altid mødes med et smil og føle sig velkommen, når de kommer ind i afdelingen. Det handler også om nærvær og gensidig tillid – og at kunne mødes til andre aktiviteter, der ikke har noget med sparekasse og penge at gøre, understreger den nye afdelingsdirektør.

Rasmus Løgsted Pedersen er da også en aktiv mand i forskellige netværk som BNI og JCI Thisted, og han vil gerne være en aktiv del af Snedsteds foreningsliv og fremme udviklingen af byen. Ud over familien bruger Rasmus Løgsted Pedersen sin fritid på en frisk cykel- eller løbetur i nationalpark Thy og dyrker gerne friluftsliv i form af camping og kanoture sammen med familien.

Udnævnelsen af Rasmus Løgsted Pedersen som ny afdelingsdirektør markeres ved en reception fredag den 9. juni 2017 kl. 13.00 – 16.00 i Snedsted Hallens selskabslokaler. Her vil der være lejlighed til at byde Rasmus Løgsted Pedersen velkommen og sige pænt farvel til tidligere afdelingsdirektør Poul Kristensen.

Foto : Sparekassen Vendsyssel

 

Forfatter

Related posts

Top