Nu starter sommerbussen op igen

Fra i næste uge kører den populære Rute 88 igen i Nationalpark Thy og Hannæs.

Guidede busture for turister er ikke kun forbeholdt de store metropoler. I Thy er der også mulighed for at hoppe på bussen og lade sig fragte rundt til mange af områdets kendte og mindre kendte seværdigheder. De seneste sæsoner har det nemlig vist sig som en stor succes at forvandle en af de karakteristiske blå X-Busser til turistbussser.

Derfor gentages succesen igen i år i skolernes sommerferie, hvor Rute 88 i perioden 3. juli – 10. august tilbyder turister og andre interesserede tre forskellige ruter.

Tirsdage, torsdage og fredage stævner bussen fra morgenstunden ud fra Thisted Station. Ruterne dækker det nordlige og sydlige Thy samt Hannæs og Vejlerne. Og afgangstidspunktet er endda tilrettelagt, så det passer med ankomst- og afgangstiderne for X-Busserne Aalborg, Brovst, Fjerritslev og Viborg, Skive og Nykøbing. Turene er heldagsture, og der er indlagt god tid til frokost, hvor der er mulighed for enten at købe mad eller medbringe sin egen madpakke.

– Første afgang for sommerbussen er tirsdag d. 3. juli, fortæller Turistchef Ole Riis fra Visit Thy.

Turistbureauet håndterer bestillingerne og sidder klar ved telefonen for at fortælle mere og hjælpe med at vælge den rette tur – eller de rette ture. For mere information og bestilling af billetter kan Visit Thy kontaktes på 97 92 19 00 og på visitthy.dk

Forfatter

Related posts

Top