Nu starter opskrivning til nye boliger

Nykøbing Mors Andelsboligforening har netop åbnet for opskrivning til en af de ti nye boliger, foreningen opfører på Præstbrovej 291 i Øster Jølby.

Til september kan beboerne i de første fire boliger flytte ind. Til februar 2022 følger beboerne til de sidste seks. Men først skal man finde de heldige.

– Vi er utroligt glade for at bygge nyt netop i Øster Jølby. Det er en driftig by med et godt sammenhold og med masser af muligheder for familier med medlemmer i alle aldre. De nye boliger har en fantastisk beliggenhed lige midt i hjertet af byen tæt på skole, Midtmors Sport, butikker, busstop og så videre, lyder det fra Henrik Rene Christensen, der er formand for Nykøbing Mors Andelsboligforening.

Han glæder sig over, at borgerne i Øster Jølby i den grad har involveret sig i projektet.

– Ideen udsprang af en henvendelse fra en borger i forbindelse med Kulturmødet. Vi fulgte op på henvendelsen, og vi kunne hurtigt se, at der var realiteter bag henvendelsen. Vi så en fantastisk opbakning med omkring 100 deltagere til vores første informationsmøde. Senere har borgerne taget del i en inspirationsgruppe, hvor deres input har dannet grundlag for byggeriet så langt, det har kunnet lade sig at gøre, at gennemføre ideerne, siger Henrik Rene Christensen.

– Man skal være tilmeldt ventelisten senest den 17. maj 2021. Vi vil herefter gennemgå ansøgningerne efter en række kriterier herunder, hvor lang tid, man har været medlem af foreningen, fortæller Peter Nicolas Pedersen, der er forretningsfører for Nykøbing Mors Andelsboligforening.

Han fortsætter:

– Herefter finder vi de fire kandidater, der får mulighed for at få en af de fire første boliger.

Er man ikke heldig at få tildelt en bolig i første omgang, går ansøgningen videre til anden del at tildelingerne, der sker den 11. oktober og med indflytning den 1. februar 2022.

Han oplyser, at man kan blive skrevet op på ventelisten via foreningens hjemmeside eller ved at møde personligt op på foreningens kontor.

Det er Arkitekt Klaus Peter Bak fra Arkitektgruppen Limfjorden i Nykøbing, der har tegnet det nye byggeri, der er Nykøbing Mors Andelsboligforenings andet store nybyggeri de senere år, mens A&I Rådgivende Ingeniører A/S på Mors er totalrådgivere på projektet.

VisualiseringArkitektgruppen Limfjorden

Forfatter

Related posts

Top