Nu starter nedrivningen af det gamle teaterhus

Efter opførelsen det ny Limfjorsteater på Limfjordsvej i Nykøbing er det blevet politisk besluttet, at den gamle teaterbygning på Grønnegade skal rives ned. Grunden skal bruges som led i planer for området, som Morsø Kommune vil fortællere mere om på et senere tidspunkt.

Nedrivningsarbejdet starter idag, fredag den 24. januar, og vil fordele sig over flere perioder for at udvise størst muligt hensyn til brugerne af M. C. Holms Skole.

– Vi håber, at alle vil vise forståelse for arbejdet, og at alle børn, unge og voksne vil være særligt forsigtige og opmærksomme, da arbejdets omfang og karakter kræver kørsel med tunge maskiner, skriver Morsø Kommune på sin facebookside og fortsætter:

– Vi beklager de gener, som arbejdet kan medføre for beboerne i området og brugerne af det.

De tre arbejdsperioder:
1. periode: Fredag den 24. januar 2020 – Søndag den 26. januar 2020

2. periode: Fredag den 31. januar 2020 – Søndag den 2. februar 2020

3. periode: Fredag den 7. februar 2020 – Fredag den 14. februar 2020
I 3. periode vil der på byggepladsen ske kørsel med tunge maskiner. Byggepladsen omkring bygningen vil blive indhegnet fra fredag den 24. januar 2020 til søndag den 16. februar 2020.

Passager/stier som normalt er tilgængelige, vil under byggeperioden være utilgængelige, men der vil midlertidigt blive skiltet med alternative veje.

Forfatter

Related posts

Top