Nu skal Nordjyllands bedste leder findes

For 12. år i træk skal Nordjyllands bedste leder findes, når Den Nordjyske Ledelsespris uddeles til november. Her kan kolleger og ansatte i indstille sin leder, hvis han eller hun formår at lede, så det både giver gode resultater og motiverer medarbejderne i det daglige.

For at komme i betragtning til prisen er det en forudsætning, at den indstillede er leder i en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og arbejder med personaleledelse i det daglige. Herudover lægges der vægt på, at lederen motiverer og anerkender sine medarbejdere i hverdagen og evner at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingen eller virksomheden. Lederen skal desuden besidde en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod samt opnå positive mål og resultater som et resultat af sit arbejde:

– Der er mange dygtige ledere i Nordjylland, og dem vil vi gerne sætte fokus på og anerkende for deres gode arbejde, udtaler Pernille Simonsen fra Lederne Himmerland, der blandt andre står bag prisen.

Hos Nordjyske Bank, der ligeledes er med at til uddele prisen, sætter direktør Carl Pedersen stor pris på at være med til at sætte fokus på Nordjyllands dygtigste ledere og deres resultater:

– Vi er stolte over igen i år at være med til at hylde de dygtigste nordjyske ledere. Vi prioriterer selv ledelse og løbende uddannelse af vores ledere højt, og al erfaring viser jo, at tilfredse medarbejdere og ledere til syvende og sidst er det, der skaber det bedste fundament for vækst. Derfor synes vi, at det er helt oplagt at sætte fokus på dygtige ledere i Nordjylland og gennem prisen at værdsætte deres engagement og præstationer, siger han.

Prisvinderen får – udover æren – overrakt en statuette af kunstneren Thorvald Odgaard med personlig inskription samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kroner

Hvis du har en leder, som brænder for sit job og sine medarbejdere, så er du mere end velkommen til at indstille vedkommende til prisen – fristen udløber først den 23. oktober.

Du kan indstille din leder HER

Uddelingskriterier
For at komme i betragtning til Den Nordjyske Ledelsespris 2019 er det en forudsætning, at den pågældende person er leder eller ejer af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og udøver personaleledelse i det daglige. Derudover vil lederen blive udvalgt efter følgende kriterier:

 • Lederen evner i høj grad at motivere og anerkende medarbejderne i hverdagen, så de føler sig set, hørt og mødt.
 • Lederen evner i høj grad at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingen/virksomheden.
 • Lederen opnår positive mål og resultater.
 • Lederen motiverer medarbejderne til at udvikle og vedligeholde de nødvendige digitale og/eller teknologiske kompetencer.
 • Lederen har en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod.

Komitéen for Den Nordjyske Ledelsespris 2019
Initiativtagerne bag prisen har nedsat en komité, som udpeger tre kandidater til prisen. Komitéen består af:

 • Bankdirektør Carl Pedersen, Nordjyske Bank
 • Formand Pernille Simonsen, Lederne Himmerland
 • Direktør Torben Abildgaard, Curia Aalborg, udvalgsformand Erhverv Norddanmark
 • Områdedirektør for Ledelse og organisation, Ane Davidsen, UCN act2learn
 • Hoteldirektør Mette Bonderup, Comwell Hvide Hus, Aalborg
 • Regionsdirektør Morten Haugaard Jacobsen, COWI A/S
 • Adm. direktør Michael Jacobsen, EICO A/S

 

Forfatter
Tags ,

Related posts

Top