Nu lanceres direkte fly fra Aalborg til Sälen og Trysil

Snart bliver det både nemmere og hurtigere at komme til Sveriges og Norges største skisportssteder, Sälen og Trysil, med direkte fly fra København og Aalborg.

Adgangen til skiløb i de to lande bliver dermed blandt de bedste i verden med blot 10 minutters transporttid til Sälens nærmest beliggende skiområde Hundfjället i Sverige, og blot 40 minutter til Trysil i Norge, fra den nye lufthavn Scandinavian Mountains Airport.

– Vi får allerede nu besøg af mange danskere på vores skisportssteder, og med den tætte beliggenhed til Sveriges og Norges største skisportssteder, er der stor chance for, at endnu flere danskere vælger at holde skiferie hos os, siger Mathias Lindström, der er salgs-og marketingdirektør hos SkiStar.

Den 29. december åbner SAS flyruterne til den nye Scandinavian Mountains Airport fra København og Aalborg. Ruten fra København til Scandinavian Mountains Airport afgår torsdage og søndage, mens ruten fra Aalborg afgår søndage.

Antallet af danskere, der bestiller en skiferie på SkiStars skisportssteder stiger støt. Den 26. juni kunne SkiStar rapportere om en stigning på 9 % sammenlignet med samme periode foregående år.

Forfatter

Related posts

Top