Nu kan dine tomme flasker og dåser støtte lokale foreninger og initiativer

Hver dag strømmer tusindvis af flasker, dåser og ølkasser gennem flaskeautomaterne i de danske supermarkeder. Når man som kunde i føtex fremover står foran automaten på sin indkøbstur, får man nu mulighed for at støtte lokale aktiviteter i sin by eller i lokalområdet.

Det sker ganske enkelt ved at trykke på den særlige donationsknap i stedet for den normale pantknap. Dermed går pantbeløbet ubeskåret til lokale aktiviteter.

– I føtex arbejder vi for en sundere og bedre hverdag. Derfor vil vi gerne bidrage til, at børn og unge kan være aktive i deres fritid, og her spiller lokale initiativer en afgørende rolle. Foruden vores støtte til lokale tiltag med særskilte donationer giver vi nu føtex-kunderne mulighed for at donere penge hurtigt og nemt, så det kommer lokale initiativer, foreninger eller klubber til gode, fortæller direktør i føtex, Thor Skov Jørgensen.

Stærke, lokale samarbejder
Alle føtex-butikker landet over har indgået et lokalt samarbejde med en klub, forening eller et initiativ, der har børn og unges sundhed øverst på dagsordenen. Helt konkret betyder det, at føtex donerer i alt 500.000 kroner til foreningerne. Derudover giver de enkelte føtex-butikker kunderne mulighed for at donere deres pant til den lokale samarbejdspartner

– Vi tror på, at vi sammen med kunderne kan være med til at skabe endnu bedre forudsætninger for vores børn og unges sundhed. De lokale foreninger, klubber og ildsjæle yder en stor indsats, og det vil føtex gerne støtte. De er om nogen med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i deres by og lokalområde, fortsætter Thor Skov Jørgensen.

I føtex i Thisted støttes ungdomafdelingen i Thisted FC.

– Håbet er, at vi sammen kan få flere unge mennesker til at dyrke sport og motion, siger varehuschef Palle Jensen.

Stor motivation
Det er ikke nyt, at føtex giver plads til donationer på pantautomaterne. Men det er første gang, at donationerne i føtex vil være målrettet lokale initiativer i kundernes nærområder. Netop derfor har føtex også en tro på, at kunderne vil være endnu flittigere til at trykke på donationsknappen, da det kommer de lokale initiativer til gode:

– Vi ved, at vores kunder gerne vil og ofte vælger at støtte med en donation på vores pantautomat. Og vi både håber og tror, at motivationen til at støtte vil være endnu større, når vores kunder konkret kan se, hvordan deres pantdonationer kommer den lokale forening, som de selv eller deres børn er engagerede i, til gode. Vi glæder os i hvert fald til at følge, hvor meget vi i fællesskab kan indsamle, slutter Thor Skov Jørgensen.

Forfatter
Tags ,

Related posts

Top