Nu kan der søges: Thisted Forsikring klar med nyt støttekoncept

Nu kan ildsjæle og initiativtagere igen søge om økonomisk støtte fra Thisted Forsikring.

Overskriften for uddelingen er ”Danmarks Rygrad støtter sammenholdet”, og derfor er det idéer og projekter der styrker det lokale sammenhold, som kan søge om støtte. Som noget nyt skal ansøgningerne være i form af en video.

Sammen er vi stærkest
Gennem de seneste år har Thisted Forsikring støttet lokale projekter med mere end 2 millioner kroner. Nu gøres indsatsen endnu mere målrettet.

– Vi er overbeviste om at vi står allerstærkest her i Danmarks Rygrad hvis vi løfter i flok. Når mange arbejder for det samme formål, er det noget der kan mærkes. Derfor vil vi her i 2018 fokuserer på at støtte projekter der har til formål at skabe og styrke det lokale sammenhold, siger administrerende direktør i Thisted Forsikring Dennis René Petersen.

Han fortæller også at uddelingen af støtte under overskriften Danmarks Rygrad erstatter Lokalsikringsprisen.

Søg med en video
For at søge skal man lave en video. Efter ansøgningsfristen vælger Thisted Forsikring nogle af de indsendte videoer ud, og de går så videre til en afstemning på internettet.

– Vi glæder os virkelig meget til at se de videoer der bliver sendt ind, siger kommunikationschef Katrine Clement. Video er valgt som ansøgningsform fordi det for mange er blevet næsten hverdagsagtigt at udtrykke sig gennem video. Det er næsten altid lavet på en mobiltelefon.

– Så behøver man ikke at være et geni til at skrive. Man skal bare fortælle sit budskab på en menneskelig, sjov, skør eller måske eftertænksom måde. Bare budskabet går klart igennem. Det kan gøres på tusind måder – også den helt enkle. En videoansøgning skal højst være to minutter lang, og man skal ikke være Youtube-stjerne eller købe professionelt udstyr! Den bedste kommunikation kommer fra rigtige mennesker der har noget på hjerte, siger kommunikationschefen som håber at videoformen også kan inspirere til nye slags idéer og projekter,

Alle i Danmarks Rygrad kan søge
Den samlede støttepulje er på 250.000 kroner. Man kan højst søge om 50.000 kroner til et enkelt projekt, men så længe projektet har til formål at skabe eller styrke sammenhold, er alle idéer velkomne, bare det hører hjemme i Nord- Midt eller Vestjylland, og projektet er baseret på frivillighed.

Ansøgningsperioden løber frem til den 1. oktober 2018. Derefter vælger Thisted Forsikring mellem fem og ti finalister som går videre til en afstemning hvor alle kan være med til at stemme om hvilke projekter der skal modtage støtte.

Selve afstemningen foregår på www.danmarksrygrad.dk. Afstemningen vil blive delt på Facebook. Det giver ansøgerne mulighed for at engagere venner, familie og lokalsamfundet i at sikre mange stemmer til projektet og dermed komme tættere på støttekronerne.

Historier fra Danmarks Rygrad
At værne om den lokale stolthed og sammenholdet er vigtigt for Thisted Forsikring.

– Vi kalder det for Danmarks Rygrad, og vi siger det gerne med store bogstaver! Der er så mange der har fordomme om livet her i Nord-, Midt- og Vestjylland. Derfor er det vigtigt for os at fortælle den rigtige historie, som mange overser, i stedet for. Nemlig at man kan leve et rigtigt godt liv her med – og masser af sammenhold, siger administrerende direktør Dennis René Petersen.

På Instagram bringer Thisted Forsikring mange historier om livet og menneskene i Danmarks Rygrad.

Man kan også læse mere om Danmarks Rygrad og støttemulighederne på www.danmarksrygrad.dk

Foto: Mette Johnsen

Forfatter

Related posts

Top