Nu kan der bestilles lokale måltidskasser

Thyboerne får fra imorgen et lokalt alternativ til færdiglavet familiemad. En ny måltidsboks fra Go’Mad Spar i Thy skal gøre hverdagen lidt nemmere – og sundere.

Maden bliver lavet af lokale kokke fra Go’ Mad-butikkerne i Thisted, Koldby, Snedsted, Hvidbjerg, Tilsted og Bedsted, der har rigelig tid til at kredse om den gode smag og røre i simregryden.

– Vi har taget udgangspunkt i de bedste råvarer og den gode smag og lavet en måltidsboks, hvor travle familier, pensionister og andre kan servere veltillavet og velsmagende mad med en minimal indsats i køkkenet, fortæller Anders Nyby, der er madmanden og en af tre, står bag Go’Mad Spar butikkerne i Thy.

– Der er masser af fastfood tilbud i Thisted og i Thy, men vi vil gerne tilbyde muligheden for at få et ordentligt, lokalt måltid mad, med sunde og gode råvarer. Også til de dage, hvor det skal gå stærkt, fortæller Anders Nyby:
.

.

Lokale råvarer 
Maden vil være god og lækker hverdagsmad som for eksempel braiseret kalvebryst med knuste kartofler, bagte gulerødder og kraftig sky eller en portion grove fiskefrikadeller med fisk fra KYST, øko citron, bagte rodfrugter og rødbederemoulade.

Kokkene bestræber sig på at bruge lokale og økologiske råvarer, så længe kvaliteten følger med:
.

.

Bestilling foregår dagen før via Facebook eller telefon. Der vil være flere måltidsbokse, end der er bestilt, men for at undgå madspild vil ekstra bokse være begrænset. Afhentning foregår i Go’Mad Huset på Tilstedvej 73, dør 7 i Thy Huset (det gamle Oticon),

Måltidskasserne koster 150 kroner og rækker til fire personer.

🍽❤️ Vi elsker familiehygge ❤️🍽 Vi gir dig nu svaret på det vel nok mest stillede spørgsmål til dato; nemlig “hvad skal vi ha til aftensmad?” – Selv på en travl hverdag hvor børnene skal fragtes rundt og lektierne skal laves, får du nu muligheden for at servere et sundt og mættende måltid.Helt uden at røre i gryderne i timevis.Vi har lavet maden klar, du skal blot varme det op.Bestil dagen inden, så sørger vi for et måltid til 4 personer til i morgen https://gomadspar.dk/maaltidsboksen/Thy’s Lokale Måltidsboks fra GoMad

Slået op af Måltidsboks – Go'Mad i Mandag den 19. august 2019

 

Forfatter

Related posts

Top