Nu åbner lokale vaccinationscentre igen

Sundhedsstyrelsen har netop offentligt planerne for revaccination af den næste del af befolkningen mod Covid-19.

I Region Nordjylland skruer man derfor op for vaccinationerne, og opretter vaccinationssteder med tidsbestilling i alle nordjyske kommuner.

Der vil i de forskellige kommuner blive vaccineret på forskellige dage fra uge 43.

I første omgang inviteres dem, som har været færdigvaccineret i over 6 måneder med Pfizer-vaccinen. De borgere, der tidligere er vaccineret med Moderna-vaccinen, vil forventeligt blive inviteret i starten af november.

Allerede fra i dag bliver de første 25.000 nordjyder inviteret, og de får derfor mulighed for at lade sig vaccinere en tredje gang ved at bestille tid på www.vacciner.dk.

Da mange personer bliver inviteret samtidigt, er det muligt, at man først kan bestille en tid til revaccination om nogle uger.

Det er derfor fint at bestille tid til et senere tidspunkt om nogle uger, da de to tidligere vaccinationer fortsat vil virke, og effekten kun gradvist vil aftage.

– Nu skal vi igen i gang med at vaccinere i større skala, og derfor udvider vi kapaciteten og mulighederne for at blive vaccineret i lokalområdet. Den kommende tid inviteres mange nordjyder til 3. stik, og derfor skal der bestilles tid. Det vil være med til at minimere risikoen for kø, og vi kan sikre, at vi har den rette mængde vacciner med til de enkelte vaccinationssteder, siger Anders Cinicola, chefkonsulent i Sundhedsplanlægning i Region Nordjylland.

Der oprettes i alt 10 nye vaccinationscentre, så der er samlet 14 i Region Nordjylland.

Lokalt bliver der tale om:
– Nykøbing Mors Hallen
– Midtmors Sport- og Fritidscenter
– Hurup Gl. Banegård
– Højtoftevej 2, Thisted

Der vil være forskellige åbningsdage, hvorfor det er vigtigt, at der bestilles tid via vacciner.dk.

Forfatter

Related posts

Top