NT har mistet tålmodigheden med busselskaber

Der er ad frivllighedens vej intet sket efter bussagen fra Hjørring, hvor en politikontrol i sidste uge, afslørede alvorlige fejl med en række busser.

Men det laver Nordjyllands Trafikselskab NT nu om på, skriver DR Nyheder.

I et orienteringsbrev til kommuner og skoler skriver NT’s direktør Jens Otto Størup, at sagen giver anledning til at følge op på mange fronter, og til at man nu – på den korte bane – skal sikre sig at busser, der bliver brugt til skolebuskørsel er forsvarlige at have på vejene.

– Skolestart er lige om hjørnet, og derfor har vi givet højeste prioritet til aktiviteter, der kan være med til at genskabe tilliden til de busser og vognmænd, som kører skolebuskørsel for NT, skriver direktøren i brevet, som fortsætter:

– Vi har besluttet at stille et ekstraordinært krav til de vognmænd, som med én eller flere busser fik påtaler i forbindelse med politiets razzia i Hjørring. Vores krav går ud på, at vognmændene skal have nysynet alle de busser, som anvendes til skolebuskørsel, inden skolestart i år.

Busser, der gik igennem politiets kontrol uden påtaler er undtaget fra trafikselskabets krav, skriver direktøren i brevet.

Foto : TV2 Nord

Forfatter

Related posts

Top