NT følger myndighedernes anbefalinger

Nordjyllands Trafikselskab (NT) har meldt ud, at de følger myndighedernes anbefalinger i forhold til den kollektive trafik. Det betyder bl.a. at du som rejsende bør

– Vise hensyn til andre
– Holde afstand
– Rejse udenfor myldretiden hvis det er muligt

Er du syg, eller føler du dig syg, opfordres du til ikke at rejse med bus, tog eller metro.

– Hos NT følger vi situationen nøje, og vi har allerede nu færre kunder i vores busser og tog end sædvanligt. Som en konsekvens af udmeldingen ovenfor forventer vi, at der vil være endnu færre kunder i busser og tog de kommende dag, fortæller Mette Henriksen, som er chef for Kunder og Salg ved NT. Hun fortsætter:

– Myndighederne opfordrer til, at vi i den kollektive trafik begrænser trængslen i busser og tog, og tager de nødvendige initiativer for at sikre, at passagerer ikke står for tæt. I og med, at vi allerede nu oplever færre kunder, og at vi forventer endnu færre kunder i de kommende dage, forventer vi ikke at få problemer med tilstrækkelig kapacitet. Det følger vi dog nøje i samarbejde med chauffører og busvognmænd.

Hos NT er man derfor også i fuld gang med at informere de rejsende mest muligt om hensigtsmæssig adfærd via de sociale medier, infoskærme, web mv. Desuden arbejder NT på at have folk på gaden ved de store knudepunkter.

Hos busvognmændene er de særlige opmærksomme på at få rengjort og afsprittet fælles kontaktflader (eksempelvis håndtag, stopknapper m.v.), og i det hele taget at sætte fokus på den gode hygiejne, som kan være med til at begrænse eller opremse spredningen af coronavirusset.

Du kan holde dig opdateret på www.nordjyllandstrafikselskab.dk

Foto: NT

Forfatter

Related posts

Top