Nordvestjyske ledere skal gøres klogere på SoMe-generationen

De nye sociale medier-generationers, de såkaldte SoMe-generationers, tilgang til arbejdslivet og omverdenen er markant anderledes end tidligere, hvilket udfordrer de etablerede medarbejdere og rammer på arbejdspladserne.

Derfor inviterer Lederne Midt-Nord nu til konference om generationsledelse. Her vil to oplægsholdere sætte fokus på, hvordan man som leder håndterer de faglige og sociale kløfter imellem de forskellige generationer og får vendt diversiteten til en styrke.

På konferencen kan deltagerne høre bl.a. høre et foredrag fra specialist i Telia i Talent Management og Employer Branding HR Ina Buonaventsen Kummerfeldt. Hun er antropolog med fokus på organisationer, medarbejderudvikling og trivsel på arbejdspladsen. På konferencen vil hun fortælle, hvem den nye generation egentlig er, og hvordan man håndterer dem som medarbejdere.

Der vil også være oplæg fra erhvervsforsker, forfatter og ekstern lektor på CBS Søren Schultz Hansen. Han har forsket i den nye generation ”digitale indfødte”, som har vokset sig store og stærke med mobiltelefonen. På konferencen vil han give sit bud på, hvordan man bedst leder og motiverer den nye generation.

Afdelingsformand for Lederne Midt-Nord Bjarne Kragh Jensen tror, at konferencen kan hjælpe med at skabe et bedre samarbejde mellem den yngre og den ældre generation.

– Jeg forventer en spændende og underholdende konference, som vil gøre os klogere på, hvordan man håndterer den yngre generation i arbejdslivet til glæde for begge parter, siger Bjarne Kragh Jensen.

Konferencen finder sted i Kulturcenter Limfjord i Skive, tirsdag den 3. oktober klokken 13-16. Konferencen er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne. Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer.

Foto: Bjarne Kragh Jensen afdelingsformand for Lederne Midt-Nord, Lederne

 

Forfatter
Tags ,

Related posts

Top