NORDVESTJYSK PIGEKOR synger med om juletræet

Vi kender det alle – det med at synge de elskede og dejlige julesange og salmer juleaften, når vi går rundt om juletræet – MEN hvordan er det lige med at synge, hvem starter, hvor mange vers skal vi synge osv.

Nu er hjælpen til sangen rundt om juletræet her! – Pigekoret hjælper alle med at synge julesange om juletræet i år.
Derfor lanceres der her midt i november måned en juleCD med 11 julesange – de julesange, som synges mest juleaften i de danske hjem.

CD’en, som har titlen ”Syng med om juletræet”, er tænkt som en hjælp til at højne fællessangen rundt om i de danske hjem juleaften, og hvornår man ellers har lyst til at synge en julesang i december og i juledagene.

Det er de mest elskede og sungne julesange og julesalmer, som NORDVESTJYSK PIGEKOR har indspillet i en enstemmig udgave med klaver. Sangene er indspillet i et toneleje, så det skulle passe til de fleste.

– Vi ved at i rigtig mange hjem, bliver det måske kun til, at man synger nogle få vers og nogle få sange, fordi man ikke lige synes, at det lyder godt nok. Med denne CD er hjælpen klar, og alle kan få lov til at synge med og føle sig trygge. I Danmark har vi en stor og dejlig sangskat, som rigtig mange holder af, men synger for lidt, fortæller Allan Ekström fra Nordvestjysk Pigekor.

CD’en kan også bruges af alle, som bare gerne vil lytte til vore dejlige danske julesange og julesalmer, uden at det skal være avanceret og flerstemmigt.

Teksterne til sangene kan hentes på www.nvjp.dk, hvor de kan downloades og printes ud inden turen går rundt om juletræet, eller til fællessangen i sofaen.

Cd’en kan købes ved lokale købmænd, i Bog&Ide, Thisted Musikcenter og bestilles på www.aedp.dk eller på foreningens hjemmeside www.nvjp.dk

Udgivelsen er kommet i stand ved et samarbejde mellem Pigekoret og AE Digital Promotion v. Allan Ekström. Grundlovsdag blev numrene til CD’en indspillet i Skjoldborg Kirke.

Udgivelsen kan også ses som en del af markeringen af foreningens 20 års jubilæum.

Foruden den nye CD, har Pigekoret tidligere udgivet CD’erne ”Må din vej” og ”Luk julefreden ind”. Disse kan bestilles ved at kontakte foreningen.

Pigekoret er et elitekor, for piger i alderen 12- ca 20 år. Koret tæller en god flok sangglade piger. Dertil kommer Korskolen, med piger fra 4. kl – 6. kl, hvor man bliver trænet til at være med i et elitekor. Foreningen har også 2 Spirekor på skoler i Thy, hvor piger fra børnehave klasse kan være med.

Forfatter

Related posts

Top