Nordjyllands Beredskab og Falck indgår ny aftale

Nordjyllands Beredskab og Falck indgår ny 10-årig brandkontrakt pr. 1. januar 2018. Aftalen omfatter 550 deltidsbrandmænd og 32 brandstationer placeret i de 11 kommuner i Nordjylland. Det skriver Nordjyllands Beredskab på Facebook.

Formand for Nordjyllands Beredskab Arne Boelt er tilfreds med, at aftalen er kommet i hus inden for de økonomiske rammer, som bestyrelsen har sat:

– Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde mellem Nordjyllands Beredskab og Falck. Jeg forventer, at vi blandt andet kommer til at nyde godt af synergierne fra den fælles vagtcentral, siger han.

For konstitueret direktør i Nordjyllands Beredskab, Per Vedsted, har det været afgørende, at der i aftalen er perspektiver og fleksibilitet for fremtidens nordjyske beredskab:

– Aftalen indeholder fælles incitamenter for innovation, som bygger videre på igangværende udviklingsprojekter, siger han. Hos Falck er der også stor glæde over, at et langvarigt nordjysk samarbejde kan fortsætte, og Per Vedsted bakkes om af divisiondirektør i Falck, Diana Sørensen:

– Vi er stolte over at forsætte samarbejdet med Nordjyllands Beredskab og vil gøre os umage med at sikre at nordjyderne har et stærkt og sammenhængende beredskab af høj kvalitet, siger divisionsdirektør Diana Sørensen.

Foto: Nordjyllands Beredskab, Facebook

Forfatter

Related posts

Top