Nordic Food College blev indviet

Igår kunne EUC Nordvest fejre den officielle indvielse af Nordic Food College i Nykøbing Mors – en ny og visionær helhedsskole for landbrugs- og fødevareuddannelserne.

Den nybyggede, moderne og CO2-neutrale bygning, symboliserer det første store skridt på en spændende og ambitiøs rejse – en rejse, der har givet genlyd i fødevarebranchen, hvor en lang række fagfolk hylder initiativet og EUC Nordvests fremsynethed.

Det var da også en glad og stolt direktør, der kunne byde gæsterne velkommen til indvielsen af den nye skole, der allerede medio august tog imod første elevhold.

– Ambitionen var og er, at Nordic Food College skal være et internationalt samlingssted for nordisk mad. […] Projektet er meget mere end bare en flot bygning, men bygningen er vores første store skridt på rejsen imod realiseringen af vores ambition. Uden landbrug ingen råvarer, og uden råvarer ikke nogen fødevarer. Det hænger sammen, og det er den centrale grundtanke bag Nordic Food College, siger direktør Hans Chr. Jeppesen og fortsætter:

Hans Christian Jeppesen. Foto: EUC Nordvest

– Maden skal fylde, og begejstringen skal trække elever gennem læringen og give dem et håndværk for livet. Uddannelserne skal bevare sit særpræg, men de skal kobles, så forståelsen præger såvel landmanden som ernæringsassistenten ud fra en helhedstænkning.

Foto: EUC Nordvest

Forfatter

Related posts

Top