Nordeafonden uddeler over 600.000 kroner til to lokale projekter

Nordeafonden har idag uddelt 31,8 millioner kroner til projekter over hele landet. Pengene kommer fra Her Bor Vi-puljen.

Blandt dem der har modtaget støtte er Sønderhå-Hørsted Kulturcenter, som har fået 337.448 kroner til et klatre- og legetårn samt etablering af en terrasse, shelters og et mobilt bålkomfur.

Formand i Sønderhå-Hørsted Kulturcenter Anders Christian Sivebæk glæder sig især til at kulturcentret i endnu højere grad bliver et godt samlingssted for lokalbefolkningen, skolen og børnehaven.

Håbet er nemlig, at gøre lokalområdet mere attraktivt for børn og børnefamilier og samtidig bidrage til det lokale fællesskab.

Stine Kvejborg, der er formand for Sønderhå Hørsted Friskole og Fribørnehave, som er en af kulturcentrets samarbejdspartnere, glæder sig især til at skabe nye og mere fleksible rammer for børnehavegruppen og de yngste elever:

-Som mor og lokal borger glæder jeg mig, over de muligheder projektet vil give børnefamilier, og derigennem forhåbentlig være med til at skabe mere liv i lokalsamfundet, siger hun.

Også Arup Sogns Beboerforening er blevet tilgodeset af Nordeafonden. Her er man blevet tildelt 343.188 kroner til etablering af en motoriklegeplads i Arup-Amtoft.

Pressefoto: Nordea-fonden

Forfatter

Related posts

Top