Niels Jørgen Pedersen har intet med Månegrisen at gøre

Venstres borgmesterkandidat Niels Jørgen Pedersen har travlt med at lægge afstand til Månegris-projektet, som han har lagt navn til i forbindelse med flere ansøgninger.

– jeg er ked af den negative omtale, som projektet har givet. Noget af det værste man kan gøre ved mig er, at man tillægger mig motiver, jeg slet ikke har omkring projektet, sagde Venstres borgmesterkandidat Niels Jørgen Pedersen på Venstres Kommuneforenings generalforsamling i aftes i Sjørring.

– jeg er ikke en del af Månegris-projektet, jeg har ingen økonomisk vinding på det. Grunden til at jeg gav tilladelse til, at man kunne bruge mit CVR-nummer (!!) er, at man skulle bruge mit jord til projektet, der vil give 40 arbejdspladser samt, at der er tale om et forskningsprojekt, der arbejder med miljøet og udvikling indenfor svineproduktionen, betonede Niels Jørgen Pedersen om den noget usædvanlige konstruktion i at “udlåne sit CVR-nummer”.

– Miljøgodkendelsen skal indsendes af den person, der står som forpagter eller ejer af jorden, og derfor stillede jeg mit CVR-nummer til rådighed. For at kunne søge Teknologistøtten på 7.5 mio. kroner,  kræver det et regnskab og CVR-nummer fra en eksiterende virksomhed. Det har intet med min egen situation at gøre og intet med min egen økonomi at gøre og det irriterer mig voldsomt, at man tillægger mig andre motiver, end jeg har, sagde Niels Jørgen Pedersen.

Niels Jørgen Pedersen. Foto : TV MidtVest

 

 

Forfatter

Related posts

Top