Niels Jørgen Pedersen går efter borgmesterposten

Venstre i Thy har valgt Niels Jørgen Pedersen som deres spidskandidat til Kommunalvalget  om et års tid.

Niels Jørgen Pedersen, der i dag er viceborgmester i Thisted Kommune,  blev enstemmigt valgt uden mod-kandidater, og kan dermed fortsætte den linje, som han grundlagde ved det seneste valg for tre år siden.

– Jeg er naturligvis glad for valget, og glæder mig til nu, at kunne koncentrere mig om at få sammensat det hold af kandidater, der frem mod kommunalvalget næste år meget gerne skal kunne sikre Venstre et godt valg, siger Niels Jørgen Pedersen, der samtidig understreger at et godt valg for Venstre er en vigtig forudsætning for også at kunne sætte sig i borgmesterstolen.

Samtidig oplyser lokalformand Viggo Madsen, at det planlagte opstillingsmøde på onsdag er aflyst, primært pga. de gældende retningslinjer og Covid-19 restriktioner.

– Nu hvor der ikke inden fristens udløb, blev bragt andre kandidater i forslag end Niels Jørgen Pedersen, har vi valgt ikke at løbe nogen smittespredningsrisiko, hvorfor vi også har valgt at udsætte mødet til enten senere på året eller engang først i det nye, lyder det fra Viggo Madsen.

Arkivfoto: Kristian Tilsted

Forfatter

Related posts

Top