Nicolaisen forlader Mors-Thy Håndbold

Efter indeværende sæson siger Mors-Thy Håndbold farvel til den 24-årige målvogter Ronnie Nicolaisen, som er i gang med sin anden sæson i klubben. Samarbejdet ophører pr. 30. juni 2019.

– Der er ikke noget dramatik i det: Ronnie søger nye græsgange for at få nogle flere minutter i målet, hvilket er et helt naturligt skridt i hans udvikling. Han er en talentfuld spiller, og vi har jo alle set, hvad han indeholder når han præsterer på højeste niveau, fortæller sportschef Henrik Hedegaard og fortsætter:

– Ronnie er en god fyr, som har helt sikkert sat sine spor her hos os, og Mors-Thy Håndbold takker Ronnie for indsatsen i den blå trøje og ønsker held og lykke fremover.

Ronnie Nicolaisen selv bekræfter, at det er manglen på spilletid der får ham til at søge nye udfordringer:

– Det er svært at forlade noget, som man er glad for, men jeg er kommet til den erkendelse at jeg vil spille noget mere, og jagten på spilletid er årsagen til mit stop i Mors-Thy Håndbold. Jeg har været glad for mine år i Mors-Thy Håndbold og har haft nogle gode makkere i Kasper Larsen og Søren P. (Pedersen, red.), som begge har lært mig en masse. Mors-Thy Håndbold har et fantastisk bagland med Bette Balkan i spidsen og en masse gode folk, som tager sig af hinanden, og som vil klubben og hinanden det bedste – alt det vil jeg savne, slutter han.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top