Nicolai reddede mand fra havnebassin: – Alle andre stod bare og kiggede

En ældre herre fra Mors kørte onsdag eftermiddag ved 16-tiden i havnen i Nykøbing. Han blev efterfølgende fløjet med helikopter til Aalborg Universitetshospital, men meldes uden for livsfare, og er angiveligt sluppet fra ulykken med mindre skader.

24-årige Nicolai Ris Andersen fra Nykøbing blev dagens store helt:

– Jeg havde lige fået min vandscooter i vandet, og så kommer en mand løbende for at sige der var en i der var faldet i havnen. Jeg skyndte mig at sejle om til havnen, og da jeg var på vej ind ad indsejlingen lagde jeg mærke til hvor mange mennesker der sådan set bare stod og kiggede, og ikke hjalp til eller hoppede i vandet., fortæller han og fortsætter:

– Jeg hopper af vandscooteren og får kaldt efter noget reb og får det bundet om manden, og med hjælpe fra to andre får vi ham hevet op til kajen, hvorefter vi lægger ham på siden for at få noget vand ud af ham

Kort efter ankom redningsmandskabet og overtog redningsaktionen. Torsdag morgen er hændelsen ved at indfinde sig hos Nicolai Ris – men der er alligevel noget han ikke forstår:

– Jeg undrer mig bare over, at jeg kan nå at sejle fra den helt anden side af havnen og på den anden side af en mole og stadig være den første ved tilskadekommende og hjælpe ham op af vandet, siger han.

Forfatter

Related posts

Top