Netværksmøde om arbejdsglæde

Den 7. september inviterer Thisted Handels- og Industriforening igen detailhandlen i Thisted til netværksmøde. Denne gang bliver der set på helt konkrete tiltag og værktøjer, der kan fremme vores arbejdsglæde og smitte af på bundlinjen.

Netværksmødet er det andet møde i en række af i alt tre møder udarbejdet af Thisted Handels- og Industriforening i samarbejde med en af detailhandlens mest roste konsulenter – Mikkel Pii fra firmaet Retail Consulting Company.

For at netværksmøder skal gøre en forskel, så er det ikke ligegyldig, hvem der stiller sig op og holder enden af tovet. Det kræver stor viden om faget og det kræver håndværk  samt en rigtig god evne til at kommunikere på en måde, så budskaberne også trænger ind – og ikke bare falder til jorden uden at 10-øren falder med. Det kan Mikkel Pii, fortæller citymedarbejder Hanne Fredsø Stüker.

Det første netværksmøde blev afholdt den 20. juni, hvor 55 friske og veloplagte indehavere og chefer deltog i en spændende og inspirerende eftermiddag.

Chef/indehaver +2
Til mødet den 7. september kan indehaver eller chef tage op til 2 medarbejdere med sig. Mødet afholdes i Jernbanegade 11 og starter med sandwich mellem kl. 17 og 18, hvorefter det egentlige program går i gang – denne gang altså med fokus på arbejdsglæde og bundlinjen.

Hele detailhandlen i Thisted er meget velkommen – uanset medlemsstatus. Alle medlemmer hos Thisted Handels- og Industriforening fra øvrige erhverv er naturligvis også hjertelig velkommen til at deltage. Det er ganske gratis at deltage i møderne, der har fået penge bevilget af Thisted Kommune, som i 2016 og 2017 har besluttet at investere nogle midler i fremtiden for og udviklingen af detailhandlen i Thy og de mange arbejdspladser den repræsenterer.

Tilmelding er nødvendig til Hanne på hanne@thistedby.dk senest 4. september.

Foto : Mikke Pii – Retail Consulting Company

Forfatter

Related posts

Top