Netto på havnen i Thisted lukker for en stund

Netto-butikken på havnen i Thisted lukker for en stund. Butikken skal nemlig opgraderes til en såkaldt Netto 3.0.

Butikken skal konverteres til Nettos helt nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj vil blive opdateret:

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.

Den forestående renovering og opdatering betyder, at når personalet går hjem til fyraften på lørdag, åbner butikken først igen den 31. juli.

Butikken i Thisted beskæftiger 35 ansatte. Mens der er lukket er der nogle der holder ferie, mens andre hjælper til i andre Netto-butikker i området.

I alt 70 butikker vil åbne i 2019 med Nettos nye koncept som kæden investerer 1 milliard kroner i.

  • 18 spritnye butikker.
  • 14 vil være butikker, der flytter fra en adresse til ny – og bliver indrettet med det nye koncept
  • 8 vil være butikker som bliver udvidet og indrettet med nyt koncept
  • 30 vil være butikker, der gennemrenoveres og opgraderes med det nye koncept

Arkivfoto

Forfatter
Tags

Related posts

Top