NetIP vokser ud af lokalerne i Herning

It-virksomheden NetIP er vokset ud af de nuværende rammer i Innovatorium i Birk og indtager 1. august en ny adresse på Poulsgade 6-8 i Herning for at få mere plads til den voksende medarbejderstab.

Det skriver Herning Folkeblad.

Alene i år er der ansat tre nye medarbejdere i afdelingen i Herning, der nu har 12 medarbejdere.

– Vi oplever en sund organisk vækst i Herningområdet og gearer derfor afdelingen til at imødekomme den positive udvikling, siger afdelingsleder Joakim Halvorsen.

NetIP forventer at skulle ansætte yderligere personale i løbet af året – både i Herning og resten af landet.

– Der er kamp om kunderne i Herning, men i særdeleshed også om at tiltrække de bedste it-folk. Lønnen alene gør det ikke. Medarbejdere i dag søger også efter virksomheder som sætter ledelsesdisciplinen på dagsordenen, og samtidig sikrer et højt kompetenceniveau blandt alle de eksisterende medarbejdere. Alt sammen for at gøre det til en attraktiv arbejdsplads og give kunderne den bedste service. Derfor bruger vi meget tid og mange ressourcer på at efteruddanne, opkvalificere og videreudvikle vores vigtigste ressourcer, som er vores medarbejdere og ledere, siger adm. direktør Carsten Hedemann.

Der er ansat 16 nye medarbejdere i år til dato og der er ialt ansat 75 medarbejdere på kontorerne i Herning, Thisted, Holstebro, Skive og Aalborg.

Forfatter

Related posts

Top