NetIP uddelte tidlige julegaver til HF Mors

NetIP fra Thisted har med et sponsorat sørget for, at HF Mors har fået 500 nye drikkedunke og 32 lægetasker, som kommer hele klubben til gavn.

– Det er uundværlige remedier i en håndboldklub og for en klub af vores størrelse, er det faktisk en rigtig stor investering. Så at netIP har sørget for både sikkerheden, ved at alle vores hold, nu har lægetasker, som er fyldt med indhold, så vi kan behandle evt. skader med det rigtige udstyr fra starten, og drikkedunke, som gør at alle vores spillere kan få væske fra deres ”egen” drikkedunk, så vi undgår at de drikke af de samme flasker og dermed mindsker faren for evt. smitsomme sygdomme, det er bare helt fantastisk for vores forening og ikke mindst vores spillere, siger bestyrelsesmedlem Lars Svane Nielsen.

– Vi er rigtig glade for, at vi kan hjælpe en stor forening som HF Mors, med noget der gør en forskel i forhold til sikkerheden for spillerne. I netIP bruger vi meget tid og energi på at passe godt på hinanden, hvorfor det er helt naturligt for os, at tage dette med over i de klubber og foreninger, som vi støtter, fortæller Leder af Marketing hos netIP, Mike Overgaard.

 

Forfatter

Related posts

Top