NetIP går forrest igen: Tilbyder både ansatte og deres familier kræftscreeninger

Hos virksomheden NetIP beviser man gang på at man sætter mennesket bag de ansatte i centrum. Bl.. har virksomheden oprettet en fond, hvor medarbejderne kan søge om penge til alt fra byggeprojekter til medicin. Nu går virksomheden et skridt videre.

Som et af de første steder i landet tilbyder virksomeden nu medarbejderne og deres familier at blive undersøgt for hud- og modermærkekræft.

– Når vi siger, medarbejderne er det vigtigste, vi overhovedet har, så er det også dem, det drejer sig om, siger administrerende direktør Carsten Hedemann,

Screeningen foregår på den måde, at en hudlæge besøger virksomheden og undersøger medarbejderne og de pårørende under fuld diskretion i et mødelokale.

Medarbejder hasteopereret efter screening
Tilbuddet har haft rigtig stor effekt, fortæller Carsten Hedemann – bl.a. blev en medarbejder hasteopereret efter at være blevet screenet som en del af tilbuddet. Idag er den pågældende medarbejder raskmeldt:
.

.

Et frivilligt tilbud
Virksomheden har dog haft flere overvejelser om, hvor tæt den kan tillade sig at gå på sine medarbejdere. Især med noget så privat som kræft og sygdom.

Derfor er screeningen et frivilligt tilbud til medarbejderne, og ifølge Carsten Hedemann, administrerende direktør, er det en helt naturlig udvikling i virksomhedens fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel.

For virksomhedens ledelse er det ikke kun medarbejdernes eget helbred der er vigtigt. For hvis et familiemedlem er syg, går det også ud over den ansatte, og netop derfor bliver begge parter tilbudt en screening.

Initiativet bliver også taget godt imod af Kræftens Bekæmpelse hvor projektleder Peter Dalum forventer, at flere virksomheder i fremtiden vil tilbyde kræftscreeninger til medarbejderne.

Foto : NetIP

Forfatter

Related posts

Top