NetIP er tilbage på rette kurs efter fyringsrunde i foråret

I foråret fyrede it-virksomheden NetIP, der har hovedsæde i Thisted, fire direktører og 14 menige medarbejdere. Hovedaktionær og stifter af virksomheden Martin Kjølhede indsatte sig selv som administrerende direktør for virksomheden, der foruden Thisted har afdelinger i Herning, Holstebro, Viborg, Aalborg, Aarhus og København.

I dag kan Martin Kjølhede konstatere, at omstruktureringen kan aflæses direkte i resultatopgørelsen for første kvartal fra 1. juli til 30. september, der viser gode takter med et overskud på over 6 millioner kroner.

– Ledelsen forventer et overskud før skat på 20 mio. kr. i regnskabsåret 2021/2022. Første kvartals resultat vidner om det store engagement og en imponerende kampgejst hos netIP’s medarbejdere på trods af turbulente tider. Vi har formået at stå sammen og gøre en ekstra indsats, da det var påkrævet, og det er jeg utrolig stolt over, fortæller Martin Kjølhede.

Administrerende direktør Martin Kjølhede glæder sig over overskud i det første kvartal efter en større omstrukturering. Pressefoto

Under hele coronaperioden holdt netIP fast i medarbejderstaben og har heller ikke gjort brug af lønkompensationer med videre i forventning om, at den uvante situation med COVID-19 ville være kortvarig. Det kostede virksomheden dyrt på bundlinjen og resulterede til sidst i fritstillinger, men til gengæld oplever Martin Kjølhede i dag medarbejdernes store opbakning til at overkomme modgang.

– Al modgang kan som bekendt gøre dig stærkere, hvis du vel at mærke gør dig den ulejlighed at tage ved lære af den svære situation. Der er ingen tvivl om, at jeg har lært af denne periode, at det er helt afgørende at have opbygget en stærk medarbejderkultur præget af åbenhed, tillid og tryghed omkring de ting, der også er svære, så vi kan stå sammen, når det virkelig gælder, lyder det fra direktøren.

Udover medarbejdernes store indsats tilskrives det positive kvartalsregnskab også, at kunderne igen er kommet tilbage til mere normale tilstande efter corona og har udvist stor loyalitet i hele perioden. Samtidig er det lykkedes at tiltrække flere nye kunder, da netIP i stor udstrækning yder rådgivning omkring it sikkerhed og forebyggelse af hackerangreb.

 

Forfatter

Related posts

Top