Nethandlen bare stiger og stiger

For nyligt arrangerede Centerforeningen i J.P. Jacobsen Shoppingcenter i Thisted en aktion der skulle få flere til at handle i de fysiske butikker. Og noget tyder på at oprøret var nødvendigt, hvis de fysiske butikker også skal bestå i fremtiden.

En ny analyse udgivet af Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) viser nemlig, at danskerne alene i 2018 handlede for 129,3 milliarder kroner på internettet. Det er ny rekord igen. Det samlede beløb, vi købte varer for på internettet, var 14,7 milliarder kroner større i 2018 end i 2017. Det skriver TV2 Nord.

Tøj, sko og smykker er de produkter, som oftest bliver købt på internettet. I 2018 bestod hver femte handel, som danskerne foretog, af tøj, sko eller smykker. Alene i 2018 blev der foretaget over 41 millioner handler på tøj, sko og smykker.

Og den stigende nethandel smitter af på flere små supermarkeder, kiosker og nærbutikker, for de har for alvor fundet ud af, at vejen til flere kunder er at kunne tilbyde pakkepost, så forbrugeren kan hente de varer, der er blevet købt på nettet.

Foto: DIBS

LÆS OGSÅ:

Oprør i Thisted: Til kamp for de fysiske butikker

Forfatter
Tags

Related posts

Top