Naturstyrelsen kan ende i Thy

Dansk Folkeparti er klar til at flytte Kulturstyrelsen, Styrelsen for Videregående Uddannelser, Vejdirektoratet, NaturErhvervstyrelsen, Banedanmark, Naturstyrelsen, Energistyrelsen, Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Geodatastyrelsen, Søfartsstyrelsen, Miljøstyrelsen og Visit Denmark ud fra København.

Det meddelte partiet i forbindelse med sommergruppemødet, der afholdes på Skagen i disse dage.

– Det er jo oplagt, at mange af de ting, som disse styrelser beskæftiger sig med, i den grad har relevans for lokalområderne rundt omkring i Danmark og ikke nødvendigvis særlig meget relevans for København. Hvis man eksempelvis tager NaturErhvervstyrelsen, så skaber de rammerne for danske landmænd og fiskere og den natur, der omgiver os. Og så er det jo ret naturligt, at sådan en organisation også befinder sig ude i landdistrikterne, siger gruppeformand for DF, Peter Skaarup til TV2.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har bedt sine ministre udarbejde en liste på statslige institutioner, der kan flyttes ud af København og den liste skal være klar når ministrene mødes igen efter sommerferien.

Foto : HL Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Forfatter

Related posts

Top