NASA opfordrer til ordentlig opførsel på MIDDLES

Bølgerne går højt i mere end en forstand på surfspottet MIDDLES i Hanstholm. Både når det gælder diskussionerne omkring møllerne, hvor der især på Foreningen Save Middles Facebook side kører en ophedet debat.

Surfklubben NASA og Friends of Cold Hawaii er på vej til at lande en aftale, hvor man får en brugbar løsning for alle parter.

Alligevel er der surfere, der ikke kan styre sig.

– Det er et faktum, at man er gået i gang med forberedelserne til at sætte møllerne op, tilladelsen er givet og dem der er i gang med det arbejde,  passer deres arbejde på samme måde som de fleste andre gør det. Det er godt nok trist at høre, at de bliver svinet til verbalt med ord og usaglige påstande som ikke egner sig på tryk. Vi ved godt, at der er nogle få, der ikke kan styre sig. Men vi har alle et fælles ansvar til at hjælpe dem i rigtig retning, så det ikke bliver de få (dem der overfalder arbejderne verbalt, red.), der bliver repræsentative i denne sag, skriver NASA formand Stian Eide til klubbens medlemmer.

Og han fortsætter:

– Bygherren GPP Vind vil gøre det de kan for, at det er muligt i byggeperioden at komme til Middles. Så brug kræfterne på noget fornuftigt og kig fremad. Der er så mange dygtige folk i miljøet og der er nu en vilje ved alle parter til at løse det her, så brug tiden på at komme med konstruktive inputs, lyder opfordringen fra NASA bestyrelsen og formand Stian Eide.

Foto : Ole Vognstoft

Læs også:

Lokale surfere tættere på aftale om MIDDLES

 

Forfatter

Related posts

Top