Næssundfærgen skal løbes i gang

Henrik Olsen har taget endnu et skridt i kampen for at bevare Næssundfærgen. Og det bliver ikke kun til et enkelt, men rigtig mange skridt, fortæller han.

– Jeg har meldt mig til Mors 100 Miles med det ene formål at løbe så mange penge ind til Næssundfærgen som muligt, siger han.

Henrik Olsen stiler ikke efter at sætte ny rekord i Mors 100 Miles endsige at gennemføre hele den mere end 160 kilometer lange rute.

– Godt nok har jeg løbet det meste af mit liv, men jeg har aldrig løbet et maraton (kun et halvt) og slet ikke i nærheden af 100 miles. Derfor skal I ikke være bange for at jeg når i mål – det gør jeg ikke, men mit første mål er at runde et maraton, og min drøm er derefter at nå Nordmors, siger Henrik Olsen.

Det er blevet populært at trække i løbeskoene for at støtte et godt formål, og Henrik Olsen vil med sin deltagelse også vise, hvor meget det betyder at løbe for en sag.

– Jeg vil se, hvor meget det kan drive at løbe for en sag, og hvor stor betydning viljen og forhåbentlig opbakningen har. Jeg har ikke smugtrænet til projektet, men er i ok grundform med diverse små skavanker, siger den nyslåede ultraløber.

Alle, både enkeltpersoner og virksomheder, kan sponsere Henrik Olsens løbetur. Send en mail på ho@hvorsværtkandetvære.nu eller en sms på 28 30 31 73 og skriv: ”Jeg støtter med (beløb) kr. pr. km”

– Man bestemmer selv beløbet. Man kan støtte med fra fem kroner pr. kilometer og opefter. Hvis man vil give mig ekstra motivation, kan man give en ekstra bonus for at nå et maraton og for at nå bjergetapen på Salgerhøj. Så skal man skrive ”Marathonbonus (beløb)” og ”Bjergetapebonus (beløb)”. Ender det med at du skal betale mere end kr. 500,- i alt, opnår du retten til en andel i færgen siger Henrik Olsen.

De indsamlede midler bliver lagt oven i dem, der allerede er blevet givet tilsagn om, og man skal først indbetale det lovede beløb, når indsamlingen har rundet 200.000 kroner.

– Så støt mig med 5,- / 10,- / 25,- /50,- /100,- pr. kilometer jeg løber, lyder opfordringen fra Henrik Olsen.

Forfatter

Related posts

Top