Næssund på jomfrurejse med ”hus på dækket”

På torsdag skal det nye dæksly på MF Næssund stå sin prøve, når Whisky og Rom skal nydes på dækket. Det flotte håndværk begejstrer allerede både gæster, medarbejdere og frivillige ombord.

I denne uge har håndværkere fra Agger Værft arbejdet intens på færgen alt imens den daglige trafik er afviklet.

–  De to nye mobile vægge, der er smukt udarbejdet i Mahogany, er nu begge klar til brug tilpasset alle de mange skævheder og særheder som et gammelt træskib nu har. Maghogany blev valgt, da det ganske enkelt ikke er muligt at få fat i teaktræ i disse tider – og det må vi respektere, fortæller Henrik Olsen fra Næssundfærgens Venner.

I dag er de sidste mål til tagkonstruktionen blevet taget.

– og den skal specialfremstilles som alt det andet. Der findes absolut ingen standardløsninger til den gamle dame, fortæller Henrik Olsen.

Overbygningen er støttet af bl.a. den lokale FLAG og udviklingsmidler fra Thisted Kommune.

Indvies med Whisky og Rom i næste uge
Og nyskabelsen skal “døbes”, som man jo gør det på vandet. Og det bliver den torsdag i næste i uge.

– her afholder vi Whisky- og Rom-smagning samt serverer friskdampede muslinger i samarbejde med Vilsund Blue og Skaldyrsfestivalen – endelig er der masser af godt brød fra Gaardbageriet. Er man ikke til de stærke drikke byder vi på gode erstatninger i Taxfree og det samme gælder, hvis muslinger ikke er favoritretten, fortæller Henrik Olsen.

Prisen er 275,- pr. hoved inkl. smagninger, muslinger og sejltur samt kaffe. Tilmelding kan ske på 28303173.

Forfatter

Related posts

Top