Nabo har fået nok af støjende unge: – Der skal gøres noget NU!

Gennem flere år har en gruppe af støjende unge mennesker flere gange om ugen i de sene aftentimer har opholdt sig ved parkeringsanlægget på Fårtofts Plads bag ved Fakta i Nykøbing. Og nu har en af de nærmeste naboer fået nok.

Naboen, som gerne vil være anonym, men som redaktionen kender identiteten på, fortæller, at hun gennem flere år har følt sig generet af de unge:

– De holder til i parkeringsanlægget bag Fakta. Både på første etage, på gulvetagen og på rampen hvor de kører ræs op og ned af. Oftest på gulvetagen hvor der er rigtig god akustik for technomusik, bliver der skruet helt op. Det runger, og bassen og de trivielle rytmer kan mærkes helt ind i knoglerne.

Naboen fortæller videre at de unge efter hendes vurdering opfører sig både uciviliseret og primitivt:

– De er helt uden situationsfornemmelse og tager ikke hensyn til hvor de befinder sig. De råber ubegavet, og forsøger ofte at overgå hinanden i hvem der kan råbe højest, fortæller naboen der også flere gange har oplevet, at de unge har tudehorn med som bruges ved bl.a. fodboldkampe.

Politiet er bekendt med problemtatikken
At de unge, der vurderes at være mellem 18 og 25 år, er tilstede ved parkeringsanlægget er ikke ukendt for Politiet.

– Vi er bekendt med de unges tilstedeværelse, og har også med jævne mellemrum sendt en patrulje forbi, fortæller politikommissær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted.

Så sent som torsdag aften blev der faktisk sendt, hvad Jørgen Jensen beskriver som “en større styrke”, afsted til parkeringsanlægget – dvs. både patruljer fra færdelspolitiet og lokalpolitiet i Thisted. Men ved gårsdagens aktion var de unge ikke at se nogle steder.

Politiet har i løbet af året uddelt flere bøder til de unge, og bedt dem om at finde et andet sted at være. Men det har tilsyneladende hjulpet på lang sigt.

Alligevel opfordrer Jørgen Jensen til, at man kontakter Politiet hvis man føler sig generet af de unges tilstedeværelse. Og det er lige præcis hvad den nabo redaktionen har talt med gør:

– Jeg er egentlig ikke ude på at forfølge de unge. De er jo nogle små stakler. Men larmen og balladen skal stoppes. Ikke bare kortsigtet, men også langsigtet.

Foto: Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top