Når 3D-printeren bruges i byggeriet

Der er lagt op til et spændende eftermiddagsmøde, når byggeriafdelingen på EUC Nordvest og Netværk Nordvest inviterer alle interesserede til et inspirerende oplæg om 3D-print i byggeriet. Det foregår over en kop eftermiddagskaffe hos Byggeri, Bjørnevej 9 i Thisted, mandag d. 22. oktober, kl. 15.30 – 17.00.

Oplægsholder er teknisk chef Jakob Jørgensen fra 3D Printhuset, der er Danmarks førende leverandør af 3D-print-teknologi. Jakob Jørgensen vil give de fremmødte et spændende indblik i den fagre nye verden inden for 3D-print og udviklingen inden for dette felt på såvel nationalt som globalt plan.

– Jakobs oplæg er inddelt i to dele. I første del vil han give os et globalt overblik over 3D-print-teknologiens fremskridt. 3D-printhuset har været vidt omkring og besøgt de ledende virksomheder og projekter på verdensplan inden for dette felt, og de har således en indgående viden om, hvad der rører sig på området, og hvad vi kan forvente i de kommende år. I oplæggets anden del, vil der være fokus på 3D-printede huse. 3D Printhuset startede for et års tid siden opførelsen af Europas første 3D-printede hus i København. Et demo-projekt, der har til formål at vise, hvilke muligheder der er for at anvende 3D-print i byggeriet samt at opnå erfaring med ny teknologi. Med afsæt heri, vil Jakob Jørgensen give sit bud på, hvordan byggebranchen kan integrere 3D-print i fremtidens byggeri. Der er ingen tvivl om, at det bliver en både spændende og inspirerende eftermiddag, garanterer afdelingschef Thomas Schlichting fra EUC Nordvest.

Arrangementet er gratis, og man kan tilmelde sig på llo@eucnordvest.dk. Alternativt kan man ganske gratis oprette sig som interessemedlem på www.netværknordvest.dk og tilmelde sig ad den vej.

Forfatter

Related posts

Top