Mystiske håndværkere stjal effekter i Sydthy Kurbad

OPDATERET 12.00 : Politiet har ifølge Nordjyske anholdt de to mænd i formiddag efter, at en ansat hos Sydthy Kurbad kendte en af mændene i en butik i byen.

Et par mere end almindeligt frække “håndværkere” snød sig ind i Sydthy Kurbad i Hurup, hvor de efterfølgende stjal smykker og andre effekter.

Sydthy Kurbads personale modtog et telefonopkald fra et håndværkerfirma i Horsens, der havde to mand, de gerne ville have ind i kurbadet. Kurbadet skulle bare sende en regning på 500 kroner per mand.

Den konstruktion gjorde personalet mistænkelige og bedre blev det ikke, da den ene af mændene ikke kunne finde ud af at kvittere på regningen.

Alligevel kom de to mænd ind i kurbadet, hvor de skaffede sig adgang til et omklædningsskab som de tømte for smykker, pung, iPhone mv.

Politiet efterlyser de to mænd som beskrives som 27-32 år, 175-185 cm høj, hvid i huden, brunt hår og med tatoveringer over det meste af kroppen herunder selveste Djævelen tatoveret henover lænden. Den anden mand var 40-45 år, 170-175 cm høj og kraftig af bygning, hvid i huden med kort lyst hår. De talte begge dansk.

Tyveriet er foregået i går mellem kl. 14.15 og 17.30 og Politiet modtager gerne oplysninger i sagen på 1-1-4.

Foto : Sydthy Kurbad

Forfatter

Related posts

Top