Multimedialt teatershow efter George Orwell

Et multimedialt teatershow med hologrammer, videoprojektioner og elektronisk musik rykker 8. november ind i Thisted Musikteater.

Det er Limfjordsteatrets næste gæstespil ”2084” af kompagniet Det Dramatiske Udgangspunkt og Teater Katapult, som ganske enkelt fylder for meget til at være i teaterhuset på Frederiks Torv.

Forestillingen foregår i år 2084 i Superstaten Europien, der beherskes af en diktatorisk inderkreds anført af den forførende virtuelle leder Big Mother. Et højteknologisk samfund, som bygger på angst, had og totalovervågning. Vincent Storm arbejder i Ministeriet for Sandhed med at omdigte historien efter ordre. Hans længsel efter frihed vokser, og han indleder et illegalt kærlighedsforhold til Julie. Men Big Mother ser alt, og det uundgåelige sker.

Forestillingen er et sansebombardement af kroppe, lys, billeder og lyd. Det internationale kunstneriske team afsøger et nyt teaterformat ved at føre nye teknikker indenfor video- og musikkomposition sammen.

Den dystopiske fremtidsvision bringes blandt andet til live af den tyske scenograf/kostumier Konrad Schaller og lysdesigner Lars Egegaard Sørensen, som er en af Danmarks førende, når det handler om hologram-effekter, videoprojektion og lysdesign, mens musiker Simon Littauer skaber det elektroniske soundtrack, der sender vores bevidsthed af sted mod året 2084.

Forestillingen har fået fem stjerner af både POV. International og Kulturkupéen.dk – og der er stadig billetter at få på www.limfjordsteatret.dk.

Foto: Konrad Schaller

Forfatter

Related posts

Top