MTS udvider ejerkredsen

Morsø Tømrer- & Snedkerforretning udvider ejerkredsen for at styrke organisationen.

Max Bransholm Mikkelsen, der har været ansat i firmaet siden 2010 som projektleder, er netop indtrådt i ejerkredsen sammen med den nuværende ejer Kurt Justesen.

De to har arbejdet godt sammen og haft en tydelig fordeling af arbejdsopgaver og ansvarsområder, så i forhold til den daglige drift kommer medarbejderne ikke til at opleve de store ledelsesmæssige ændringer.

Med udvidelsen er der dog en klar forventning om, at MTS vedbliver en aktør ved de større byggeprojekter, og vil komme til at dække et større geografisk område. Selvfølgelig vil MTS fortsat prioriterer de lokale, såvel store som små, opgaver meget højt.

– MTS står for kvalitet og god styring af byggeprocessen, uanset om projektet er stort eller lille. Konkret betyder det god kommunikation i alle faser af byggeriet og overholdelse af deadlines – og i forhold til de værdier er Max den helt rigtige mand. Max har samme engagement og ordentlighed når det kommer til tømrerfaget og især MTS som jeg selv, og har derfor været et naturligt og let valg, da Annette og jeg besluttede at styrke organisationen, siger Kurt Justesen.

Ansatte blev informeret fredag eftermiddag
Fredag eftermiddag samledes alle medarbejdere på MTS værksted, Rolstrupbakken 2 til den sædvanlige hyggelige ugeafslutning og fik nyheden overbragt.

– Det har været vigtig for os, at vores dygtige og loyale medarbejdere var de første, der hørte nyheden, siger Max Mikkelsen.

Han glæder sig meget til at indtræde i ejerkredsen og ser frem til de spændende opgaver, det fører med sig.

 

FAKTA:
MTS har siden 1974 været et familieejet, traditionel tømrer- og snedkerfirma. Tømrermester Kurt Justesen, der er 2. generation, har ejet og drevet virksomheden med sin hustru Annette Justesen på sidelinjen de sidste 25 år.

MTS er en virksomhed med kompetencer indenfor nybygninger, tilbygninger, renovering og værkstedsarbejder. Firmaet løser arbejdsopgaver i hele landet, og kunderne er både offentlige instanser, erhvervsvirksomheder og private.

MTS gør en dyd ud af altid at levere kvalitet og imødekomme kundens behov og ønsker. Derudover er energioptimering og bedre indeklima ved både nybyggerier og renoveringer et af vore fokusområder, mens samarbejde og kommunikation med kunden og med øvrige håndværkere er en af vore spidskompetencer.

MTS kan også stå for kontakt til myndigheder og styre og koordinere byggeprocessen.

Foto : Morsø Tømrer- & Snedkerforretning

Forfatter

Related posts

Top