MTH-profil: – Endelig en kamp, der gælder noget!

For første gang siden marts måned er der igen noget på spil når Mors-Thy Håndbold i aften skal i aktion.

I aften spilles 5. runde af pokalturneringen nemlig. Modstanderen er Rækker Mølle Håndbold, der som det lavest rangerede hold får fordel af af hjemmebanen.

Rækker Møller Håndbold sluttede som nr. 2 i 2. division i den netop afsluttede sæson, og som ligahold er Mors-Thy Håndbold naturligvis store favoritter. Men det ændrer ikke på tilgangen til kampen, fortæller Mors-Thy Håndbolds playmaker Frederik Tilsted:

– Så absolut ikke – vi undervurderer ingen. Vi ved godt, at vi er favoritter, men vi ved ikke helt, hvor vi står, for det er længe siden vi har spillet håndbold. Så for os handler det om at give den fuld gas, og så ser vi hvordan det kommer til at gå – forhåbentligt ender det med en sejr, siger han til klubbens hjemmeside.

– Vi glæder os! Endelig en kamp, der gælder noget. Det er 4-5 måneder siden, vi har prøvet det sidst, så det glæder vi os sindssygt meget til. Det har været en hård og god opstart, og det har været dejligt at komme tilbage og spille noget håndbold. Men nu kan vi mærke, at vi kommer lidt tættere på det, som det hele drejer sig om, og vi starter i morgen med en pokalkamp, så det bliver godt.

Der er kampstart i Rækker Mølle-hallen i aften kl. 20.

Arkivfoto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top