Morsø Taxi & Turisttrafik vinder kørselsopgaver i Skive Kommune

Blækket er dårligt tørt på den kontrakt, som sikrer Morsø Taxi & og Turisttrafik en række kørselsopgaver i Skive Kommune.

– Først i går (tirsdag, red.) blev kontrakten underskrevet, fortæller driftsleder Martin Haar Josefsen til LimfjordUpdate.dk.

Aftalen med Skive Kommune handler om børn med specielle behov, der skal hentes og bringes mellem hjemmet og skolen eller børnehaven.

– Vi har vundet 16 pakker ud af 30 mulige, tilføjer Martin Haar Josefsen.

Til de kommende opgaver på den anden side af Sallingsundbroen har selskabet leaset 16 nye biler hos Toyota MTH Biler i Nykøbing.

– Det bliver grøn kørsel, da det er hybrid biler, fortæller driftslederen.

Således har den lokale bilforhandler og trafikselskabet i alt indgået handler på 60 biler.

Selvom Morsø Taxi & og Turisttrafik har haft mere end almindeligt svært ved at rekruttere chauffører på det seneste, er ikke Martin Haar Josefsen ikke bekymret for de nye opgaver i Skive Kommune.

Der er nemlig allerede styr på halvdelen af de ansatte, fortæller han og erkender samtidig, at der stadig ligger en udfordring med at finde de sidste chauffører og venter:

– Som helhed er det blevet nemmere (at finde medarbejdere, red.),  men det er stadig meget svært at finde nogle til de skæve tider på døgnet.

LÆS OGSÅ:

Historisk lav ledighed på Mors: Virksomhederne har svært at rekruttere

 

Privatfoto (arkiv)

Forfatter

Related posts

Top