Morsø Skakklub banker Herning Skakklub

605 dage – så længe skulle der gå, før Morsø Skakklub igen fik lov til at spille en holdkamp. Sidste sæson blev aflyst på grund af Corona, så det var nogle spændte og ivrige skakspillere, som mødtes
til kamp torsdag aften i Nykøbing.

– Det er bare så godt, at komme i gang med holdskak igen, det har vi ventet på længe. Og sjovt, at vi skal starte sæsonen mod netop Herning Skakklub, som vi også mødte i vores sidste kamp før Corona-nedlukningen. Og endnu mere sjovt, at det igen lykkedes, at vinde over et stærkt hold fra Herning, lyder det fra en glad og stolt holdleder Claus Hansen.

Morsø Skakklub vandt 4½ – 3½ over Herning Skakklubs andethold.

Det blev en noget sværereog mere spændende kamp end i sæsonen 2019-2020, hvor morsingboerne mødte Hernings tredjehold og vandt 6-2. Der blev kæmpet hårdt og længe før sejren kom i hus, og det hele blev afgjort i det sidste parti, hvor Jonas Plejdrup fra Morsø Skakklub vandt over Søren Gøgsig fra Herning Skakklub.

Bjarne Pedersen fra Morsø Skakklub fik sin første sejr i holdkampene. Han har været så tæt på tidligere med flere remispartier, men nu kom sejren i hus og endda mod en stærk modstander, som havde over 250 points mere i rating.

Den næste holdkamp skal allerede spilles den 23. november, hvor turen går til Vorgod.

Forfatter

Related posts

Top