Morsø Påskestævne blev en kæmpe succes

Det 34. Morsø Påskestævne blev en kæmpesucces med gode kampe på banen og godt socialt samvær blandt de mange deltagere fra hele landet.
– det blev et af de bedste stævner på alle måder gennem tiden og der meldes om hygge og socialt samvær på kryds og tværs af alder og køn og rigtig mange gode håndboldkampe og resultater for vores 19 hold inklusive HF Mors/Nordmors holdene i U12 og U14, fortæller Lars Svane Nielsen fra HF Mors, der sammen med VIF Mors og FLUIF arrangerer det traditionsrige stævne.
– Største bedrift må være vores U10 drenge 1, der var seedet som nr. 6, men endte som samlet vinder af stævnet. Også U12 drenge og både U14 piger og drenge hev førstepladser hjem, men det er jo cremen på en fantastisk weekend, afsluttende med det bedste finalestævne i mands minde, hvor største sejr i alle finaler var på blot fire mål og tre kampe endte med et måls sejre mens en fjerde var i forlænget spilletid, fortæller en tilfreds og glad Lars Svane Nielsen.
Uden de mange hjælpere fra HF Mors, VIF Mors og FLUIF, kunne stævnet ikke gennemføres. De tog sig af alt fra gangvagter, afrydning af borde, over smøring af sportsboller, tidtagere, proviantering af spillerne i hallerne, opstilling af legeland, klargøring skærtorsdag og oprydning efter stævnet.- Påskestævnet modtager år efter år ros fra de deltagende klubber, om at de er imponerede over alle de venlige og hjælpsomme mennesker de møder til stævnet, fortæller Lars Svane Nielsen.

Klubberne har allerede sat arbejdet med det 35. Morsø Påskestævnet næste år i gang.

Morsø Påskestævne 1Morsø Påskestævne 3Morsø Påskestævne 4
Forfatter

Related posts

Top