Morsø Kommune inviterede kommende KV-kandidater til møde

At det kræver både blod, sved, tårer og ikke mindst tid at gå ind i lokalpolitik kommer nok bag på de færreste. Men hvor meget skal man egentlig investere af sig selv og sin egen tid, hvis man bliver valgt ved kommunalvalget til november?

Det forsøgte Morsø Kommune at give svar på da der i aftes blev afholdt informationsmøde i administrationsbygningen i Nykøbing. Her var både nuværende samt potentielle kandidater mødt frem.

– Det at stille op til en kommunalbestyrelse er nærdemokrati i allerbedste form. Der får man virkelig mulighed for at påvirke sin egen og medborgernes dagligdag. Hvis nogen er i tvivl, kan vi fortælle dem, at arbejdet er for alle, og at man kan gøre en forskel, lød det bl.a fra borgmester Hans Ejner Bertelsen (V). Det skriver TV Midtvest.

Kommunaldirektør Rikke Würtz supplerer:

– Formålet (med informationsmødet, red.) er simpelthen at klæde dem godt på til at tage den der beslutning: Vil de være med eller vil de ikke være med?

At der som lokalpolitiker skal investeres en masse tid kan både Henrik Jensen (V) og Lene Svenningsen (V) skrive under på. De har efter to valgperioder som medlemmer af kommunalbestyrelsen valgt ikke at genopstille.

Også Thisted Kommune inviterer nuværende og potentielle kandidater til informationsmøde. Læs mere om HER.

LÆS OGSÅ:

To Venstre-folk genopstiller ikke på Mors

 

Forfatter

Related posts

Top