Morsø Kommune indgår Velfærdsalliance med DBU

Den nye sundhedsprofil viser, at morsingboerne bevæger sig for lidt. Håbet er dog, at en ny aftale med DBU kan være med til at ændre på den kedelige tendens.

Aftalen kaldes for en ’Velfærdsalliance’, og den underskrives imorgen (torsdag den 23. august, red.)  kl. 10.30 af formanden for DBU Jesper Møller, formanden for DBU Jylland Bent Clausen, samt borgmester Hans Ejner Bertelsen.

I forbindelse med underskriften vil en 3. klasse fra M. C. Holms Skolen få en forsmag på sporten, idet de vil træne fodbold under ledelse af DBU på græsset mellem Morsø Kommune og fjorden.

Boldspil og medlemskab af en forening tænkes ind i hverdagen
Velfærdsalliancen betyder, at Morsø kommune og kommunens fodboldklubber kan få kvalificeret hjælp fra DBU til at få boldspil tænkt ind i hverdagen for alle aldersgrupper og uanset om det skal foregå på en kommunal institution eller i en fodboldklub.

En vigtig samarbejdspartner
DBU og DBU Jylland anser Morsø Kommune som en vigtig samarbejdspartner for fodbolden, når det gælder om at sikre gode rammer for udviklingen af idrætten i Morsø kommune samt for at sikre, at endnu flere borgere bliver fysisk aktive samt aktive i foreningslivet.

Aftalen gælder indtil 2022 og med mulighed for forlængelse.

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top