Morsø kommune i finalen for Årets Elev og Årets Elevplads

Alle der har prøvet at være elev ved, at det kan være en tid, der byder på lidt af hvert. Og det bliver ikke nemmere når elevtiden foregår midt i en coronapandemi.

Den udfordring og mange andre har Emma Gade Boll klaret med sit gå-på-mod, humør og behov for, at der skal ske noget.

Hun begyndte som elev i Morsø Kommune i september 2020 og mærkede hurtigt, at det er vigtigt for kommunen at være et godt praktiksted.

Samarbejdet mellem hende og Morsø Kommune har været så god en oplevelse for begge parter, at de har indstillet hinanden til henholdsvis Årets Elev og Årets Elevplads i HK MidtVest.

Forleden kom beskeden så fra HK MidtVest at begge nomineringer er blandt de fire finalister i hver kategori, hvor vinderne afsløres først i december.

Fra venstre: Formand for HK Kommunal MidtVest Lene Buhl, kommunaldirektør Rikke Würtz, elev Emma Gade Boll, Sergej Selimovic, Emmas kollega og administrativ konsulent samt direktør for Børn og Kultur Torben Gregersen

Både Emma Gade Boll og Morsø Kommune er glade og stolte over at være nået i finalen. Når man beder hende sætte ord på, hvorfor samarbejdet fungerer så godt, siger hun blandt andet.

– Jeg har faktisk aldrig haft følelsen af at være elev i Morsø Kommune. Jeg er fra starten blevet behandlet ordentligt og som en ligeværdig kollega. Jeg har fået gode og spændende opgaver og masser af opbakning og hjælp til at udvikle mig. Og så lever kommunen bare helt op til sit motto: ”Sammen er vi bedst”. Her er nogle virkelig gode kolleger, vi hjælper hinanden og har det godt sammen, fortæller Emma Gade Boll om sin elevplads

 

Forfatter

Related posts

Top