Morsø Kommune hyrer vækstkonsulent med stort netværk

Morsø Kommune tager nu endnu et skridt i forhold til Udviklingsplanen 2030, som fokuserer på at give udviklingen på Mors et rygstød indenfor især salg af erhvervsgrunde og bosætning.

Kommunaldirektør Rikke Würtz fortæller til LimfjordUpdate.dk, at der er i den forbindelse er blevet oprettet en projektstilling.

– Det er en ny type stilling, som vi er spændte på at prøve i funktion, fortæller Rikke Würtz.

Det er et velkendt ansigt, som er blevet hyret ind. Der er nemlig tale om den 35-årige Mette Poulsen, der indtil for ganske nyligt var ansat som kommunikationskoordinator hos Morsø Erhvervsråd.

I Udviklingsplanen er det bl.a. beskrevet, at Morsø Kommune skal arbejde intensivt med at tiltrække flere tilflyttere og unge fraflyttere til en ø, der er attraktiv at bo på resten af livet. For at gøre øen interessant for tilflyttere skal stedbundne ressourcer, såsom Limfjorden og det tætte fællesskab, bruges til at profilere Mors.

Mette Poulsen, der indtil videre har fået titel af Vækstkonsulent, ser et stort potentiale inden for de områder, som hun er blevet ansat til at booste.

– Med mit store netværk og et godt lokalkendskab tror jeg på, at jeg kan være med til at styrke disse indsatser. Her får jeg mulighed for at arbejde med det, jeg brænder allermest for – liv og udvikling i vores område, siger hun.

Kommunaldirektør i Morsø Kommune, Rikke Würtz glæder sig over ansættelsen af Mette Poulsen. Pressefoto

Erhvervsområder i fokus
I Udviklingsplanen står der videre, at Morsø Kommune for at sikre og styrke erhvervslivet fremadrettet fortsat skal tilbyde attraktive rammebetingelser for at understøtte vækst og udvikling. Samtidig skal der arbejdes videre på en udvidelse af Rute 26 og 34, som skal styrke tilgængeligheden til og fra øen. Desuden skal der være adgang til attraktive erhvervsgrunde.

– Vi gør nu et forsøg med en ny indsats for at se, om vi kan lokke flere til baseret på kommunens erhvervsområder. Dvs. en ekstraordinær indsats for i første omgang at få Aabrofald (i Nykøbing, red.) udviklet i form af at ”sælge” området til de relevante kæder og butikker. Derefter også et blik på øens øvrige erhvervsområder, om der er nogle områder, der kan drage nytte af et ekstraordinært fokus, fortæller Rikke Würtz, der selv for nyligt er flyttet tilbage til Mors.

Det bliver Mette Poulsens opgave at binde alle indsatserne sammen:

– Vi er så heldige, at vi med ansættelsen har fået en medarbejder, der både har erfaring med erhvervsområdet, og stor indsigt i målgruppen for bosætning samt ”salgsmateriale og -kanaler” til begge områder.

– Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med indsatserne. Trods ansættelsen, kan de kun løftes i samlet flok, så vores vanlige ”sammen er vi bedst” kommer igen til nytte, både i kommunen og øvrige samfund, slutter Rikke Würtz.

Mette Poulsen tiltræder stillingen på mandag. I første omgang er hun ansat for de kommende 18 måneder.

LÆS OGSÅ:

Kommunaldirektøren flytter til Mors – igen

 

 

Forfatter

Related posts

Top