Morsø Handelsgymnasium hentede priser ved kæmpe konkurrence

Tre hold elever  fra Morsø Handelsgymnasium hentede i går en første-, anden- og tredieplads ved en stor konkurrence om gode ideer i skarp konkurrence med 600 andre deltagere i Aalborg.

Morsø Handelsgymnasium vandt med projektet Dunseriet, der er streetfood med forskellige slags frikadeller. De havde sikret sig råvarer og produkter Holmens Slagter i Nykøbing, Bagerikæden Lagkagehuset samt Lilstrand Røgeri.

Team EARTH fik en andenplads, mens TempraPack fik en tredieplads. Herudover vandt man to kategoripriser – så hele fem hold fra Morsø Handelsgymnasium har kvalificeret sig til den nationale messe i Odense.

 

Dommerne var hentet fra erhvervslivet, og eleverne fra Mors går nu videre til ational Entreprenørskabsmesse. Denne messe giver mulighed for at komme uden for Danmarks grænser og deltage i den europæiske entreprenørskabsmesse – JA- Trade Fair.

Entreprenørskabskonkurrencen Company Programme, tidligere kendt under navnet Young Enterprise, har kørt i mere end ti år i Nordjylland og er nu oppe på 600 deltagende elever fordelt ud på 141 virksomheder, primært fra HHX, HTX og EUX. Forløbet, de unge mennesker har været igennem, har givet dem mulighed for at komme uden for klasseværelset og i teams drage praktisk erfaring inden for entreprenørskab og innovation.’

 

Team Earth

Team Earth

 

Team TemtraPack

Team TemtraPack

Forfatter

Related posts

Top